Nieuws

"OOR-REALITY"

ALLE FLOORREALITY NIEUWS

UIT 2013  

Een bedrijf volop in beweging! 

 

 

 

"Middelharnis" Maandag 23 November  2013;   

FLOORREALITY 

was 23 November present op de "Internationale Tadelakt " beurs in Amsterdam

De "Tierafinno Fabriek" in Amsterdam, en leverancier van vele muurstuck soorten, hield een Tadelakt dag/beurs voor geintereseerden. Vele bekende Tadelakt grootheden uit binnen en buitenland gaven de laatste ideen prijs. Presentaties en demonstratie,s waar de bezoekers ook aan mee konden doen. Tadelakt is van orgine een Marokaanse stucklaag die in vele kleuren kan worden aangebracht. Deze oosterse en authentieke uitstraling is vrijwel met alles te combineren. De kleur speelt dan wel een belangrijke rol. Lampen, vasen, luidspeakers, pizzaovens, schalen en nog veel meer ideen waren te aanschouwen. In Januari 2014 staat er een badkamer in 2 kleuren in de planning van Floorreality. Dus deze beurs pikten wij nog even mee.    

 

 

 

 

 

 

 

"Middelharnis" Maandag 25 SEPTEMBER 2013;   

FLOORREALITY 

heeft nu ook een "Metal Reality" ontwikkeld in een prijstechnisch aantrekkelijke verolbare variant. Youre gonna like the price

Floorreality is er in geslaagd, en trots, om de "Metal Reality" op basis van rollen bij u als klant aan te bieden. De metalen designs zijn al enige jaren in ons pakket. Deze mooie gekleurde metal designs, waren tot nu toe, louter te verkrijgen in gietlagen. Recent bieden wij nu dus ook dunnere rollagen aan. Ook nu weer in vele kleuren in combinatie met verschillende metalen. Ruig en met allerlei effecten of rustig in de uitstraling.   

 

 "Middelharnis" Maandag 22 JULI 2013;   

FLOORREALITY 

MAAKT ROTTERDAM WEER 85 M2 MOOIER

PU GIETVLOER IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX, "DE CALYPSO"

Eigenaar van een appartement in het nieuwe appartementen complex, "de Calypso" te Rotterdam, en nabij het "Centraal Station", zal binnenkort de trotse bezitter zijn van een Floorreality. De start van 85m2 "One Color Reality" zal binnen een week plaatsvinden. De eigenaren waren goed geinformeerd over de materie. Verschillende vragen werden doorgenomen. En uiteindelijk heeft Floorreality deze eigenaren uitgenodigd een kijkje te komen nemen tijdens de Floorreality werkzaamheden in Dirksland. Daar zijn wij met 3 woningen bezig en zijn in vele vormen en uitstralingen te bewonderen. Opgeleverde vloeren. zojuist behandeld en op het moment van bezoek een PU gietlaag aan het aanbrengen. Het een en ander hebben de eigenaren vertrouwen gegeven en zijn over gegaan tot opdracht. Dit geeft ons extra voldoening, het op deze wijze te doen. Openheid en transparantie brengt ons tot aan onze bekende leus?,...Samen komen wij er wel uit.

 

 

 "Middelharnis" Maandag 30 juni 2013;  

FLOORREALITY 

(1ste gietvloerenboek)

 GIETVLOEREN-HANDBOEK,

VOORNAMELIJK GERICHT AAN DE KLANT 

30 jaar in het vak. Daar moet op geklonken en geschreven worden.

Eigenaar en oprichter van Floorreality, Jan Thole, komt al 30 JAAR bij U over de vloer. Daar zou toch een boek over vol geschreven kunnen worden? En zo zal het dan ook gebeuren. Het afgelopen voorjaar was het 30 jaar geleden dat de eerste stap werd gezet over een vloer. Het boek zal een combinatie worden van voornamelijk het vloerenproduct zelf. Gepaard met vele foto's. Een stuk geschiedenis en de wijze en technieken, zoals een vloer bij u thuis wordt aangebracht. Maar vele andere aspecten en verhalen. Het is een boek die vooral de klant wegwijs maakt in de relatief onbekende wereld van de gietvloer. U zult de bekende Floorreality Passie ontdekken. Ook de vakman zal zich ook kunnen herkennen in het boek. Het zal nog enkele maanden duren, wanneer de 1ste uitgave van de persen rolt. Maar de eerste paginas zijn al gemaakt. Als zijnde de omslag van het boek. (zie foto). Wij houden u op de hoogte.

 

 

 

    "Middelharnis" Maandag 10 juni 2013;  

30 JAAR IN HET GIETVLOEREN VAK EN

NOG STEEDS GROEIT DE PASSIE 

Vul bij contact het "Contactformulier" in, met uw wensen. En u ontvangt een mooie jubileumprijs.

 

Vergelijkbare tijden in begin jaren 80. Veel werkloosheid, en de economie in het slop. Een ontmoeting met Wim Mulder, destijds eigenaar van een vloerenbedrijf, heeft mij op het pad van vloeren gebracht. Het begon met een nieuw project, sportvelden van kunstgras. Voor een ieder nieuw, en dus aan de slag. Nog steeds hele goede herrineringen aan deze projecten. Hoofdklas hockey clubs, het MVV trainingsveld in Maastricht, en veel meer. En als het regende, klaverjassen. Haha. Maar in de winter, was het voor een paar maanden gedaan. Dus wat er overbleef was, tapijt, linoleum en iets betrekkelijk nieuws; kunststof vloeren. En zo is het gaan lopen. Veel meegemaakt en gedaan in, laten wij maar zeggen, de 1ste 10 jaar veel op de knietjes. Maar ook bedrijfsleiding, verkoop en creatief/techneut, voor respectiefelijk, 4 jaar voor een bedrijf in Nederland en 10 jaar, voor een grote Duitse Firma. Voor beide bedrijven veel de wereld rond gereisd. Azie, Africa, Caribisch Gebied (zie tab;support & workshop) en vooral heel veel in Europa.  En nu alle ervaring samen gebundeld, en sinds 4 jaar voor mijzelf met Floorreality. Met als uitgangspunt, mooie vloeren maken. Deze combinatie en met een regelmaat, nog presentatie en training werk, in en buiten ons land, geeft mij nog steeds een grote voldoening en passie, voor dit mooie en immer verrassende materiaal. 

      

 

"Middelharnis" Dinsdag 4 juni 2013;  

FLOORREALITY ONTWIKKELT EEN

NIEUW GIETVLOEREN DESIGN;

"CONCRETE OCEAN" 

Met trots melden wij, dat de laatste testen met de "Concrete Ocean" zijn geslaagd. De ingredienten, die in de "Concrete Ocean" zitten, zijn niet nieuw, en worden door ons al jaren toegepast in allerlei gietvloeren systemen. Het is vooral een nieuwe combinatie van deze ingredienten die het bijzonder maakt. "Concrete Ocean" is een variant op de inmiddels beproefde, en in de markt bekende, "Betonlook", die Floorreality ook in zijn design lijn heeft. De hoge mate van het UV bestendige basis materiaal, wordt niet, zoals in de PU gietvloeren producten,  met kleurpasta's vermengd. Onze wijze van kleuren geeft het design meer diepte en transparantie. U kijkt meer in de laag, dan erop! Dit komt door de speciale, natuurlijke kleurstoffen die wij toepassen. De vulstoffen, die het gietdesign zijn volume geeft, brengt het  mooie, gewenste en rustige effect, in een schitterende wolkvorming. Extra speciaal en een geweldige bijkomstigheid is, dat de afwerking in Glans en in Mat kan worden aangebracht. Binnenkort meer;  

 

 

"Middelharnis" Maandag 3 juni 2013;  

FLOORREALITY ZOEKT HET DICHTER BIJ HUIS

De voorbereidingen zijn nu in volle gang met de drie families, en enthousiaste bewoners van van de nieuwe wijk, "de Nieuwe Gooye" te Dirksland. Bezoeken aan ons atelier in Middelharnis, samen brainstormen over de kleuren en verschillende designs. Een abstracte spetterende gietvloer  voor een muziek/zolderkamer. Een gietvloer gegoten autobaan voor zoonlief. Paardenvloer voor dochter paarden liefhebster. Allemaal "Color Art". Maar ook een mooie 1 kleurige rustige witte "One Color Reality" en een "Concrete Reality" in grijze tinten. Van alles wat. Samen bedacht en wellicht in zekere zin ook samen gegoten, wat betreft de "Color Art"  dan dan. In de maand juli zijn alle drie de woningen gepland. Maandag 1 juli is de kick-off in woning nummer 1. Wij kijken ernaar uit.        

 

 

"Middelharnis" Maandag 27 Mei 2013;  

FLOORREALITY UITGENODIGD VOOR DE VLOEREN FILOSOFIE DAGEN IN "THE UK"

Het is natuurlijk altijd goed om het vak, waar je dagelijks mee bezig bent, eens goed te doorgronden en door te lichten van tijd tot tijd. Wat ging verkeert, en wat kan beter. Wat ging er goed en wat kan dan nog beter. Leren van elkaars ervaringen. Dat was de opzet van het Engelse filiaal, van de nederlandse Gietvloeren firma "Senso". De vele crews, welke de projecten voor "Senso UK" uitvoeren, kwamen in de stad "Crawley" bijeen, voor 2 dagen filosoferen over de in and outs van het gietvloerenvak. En iedereen was het er over eens, dat dit jaarlijks dient terug te komen. Geen belerende personen, die zeggen hoe het moet. Maar louter leren van elkaar ervaringen. Buiten onze ervaringen die wij hebben gedeeld, heeft Floorreality ook nog enkele presentatie gegeven. De belangrijkste betrof de eigen ervaring, hoe om te gaan in de cirkel Klant - Aannemer; Bijv. Senso - Verlegger". Ieder van deze drie, heeft zijn eigen belang. Maar uiteindelijk hebben wij ook hetzelfde belang,......een fantastisch resultaat.       

 

 

"Middelharnis" Maandag 15 April 2013;  

FLOORREALITY TRAINING IN SAUDI ARABIE EEN GROOT SUCCES

Een mooie ervaring, inspiratie en nieuwe vrienden, zo kan de trainingweek in Dammam, Saudi Arabie, het best worden omschreven. In opdracht van de firma Herculan, te Meerkerk, mocht Floorreality een trainingweek verzorgen aan de firma "Glory Gulf". Klant van de firma Herculan. Vele kneepjes van het vloerenvak kwamen die week voorbij. De nadruk in deze week, lag vooral op de vele varianten van het gekleurde vlokken systeem. Uiteindelijk zal in de toekomst de kennis zeker worden uitgebreid met alle andere, hier bekende vloerendesigns. Floorreality zal daar dan ook zeker nog een keer neerstrijken voor een vervolg.    

Het "Glory Gulf Coast" team.

 

 

"Middelharnis" Woensdag 6 maart 2013;  

FLOORREALITY STUDIO

KRIJGT VORM

Met trots melden wij.

Dat het Atelier/Showroom gestalte krijgt. De meeste meubulair in op zijn plek. En sorteren van de potten met kleurtjes en poedertjes is in volle gang. Het showroom gedeelte, een hele wand, is de volgende stap. Daar kan de klant zijn voordeel doen voor het bepalen van een kleur voor hun gietvloer. Ook zijn er mogelijkheden om in het atelier gedeelte eventueel wanneer nodig, te expirimenteren met kleuren. Een feest dus voor ons,....en voor u als klant. Ziet u gelijk hoe het een en ander werkt. 

 

                

    PU PAINT met gietmateriaal.                     COLOR ART on the floor                               Lia on the floor

 

De vloer in het Atelier/Showroom is een veeeeel kleurige PU "Color Art". Deze ruimte was reeds voorzien van een laminaatvloer die in takt moest blijven. Als Gietvloer bedrijf moest hier iets voor worden bedacht. De oplossing is dat de PU gietlaag is aangebracht op een rubberen mat van 5 mm die los ligt. Het totale systeem van 7 a 8 mm is stevig genoeg om goed te blijven liggen. Sterker nog,...het bracht mij op een idee voor u als klant. Want normaliter wordt de rubberen geplakt en is nooit meer los te krijgen. Dus in kleine ruimtes van particulieren geeft dit nog meer perspectief.  

 

Mijn DANK gaat uit naar Johan van Putten. Vriend, oud collega en mede vloerenman/eigenaar van "Art Design Vloeren" te Geldermalsen. Voor het mede beschikbaar stellen van de vele kleuren die op de vloer te zien zijn.

 

 

"Middelharnis" Woensdag 23 Januari 2013;  

FLOORREALITY GO'S TO SAUDI - ARABIE  gg

 

Floorreality, Afdeling Support & Training

Dinsndag 2 april, gaat Floorreality in opdracht van de Firma Herculan, uit Meerkerk naar Saudi Arabie, om voor hun klant aldaar een materiaal en systeem training verzorgen. In de stad "Damman, waar het bedrijf  van de klant is vertegenwoordigd, zal een week lang de training plaatsvinden. Hier zullen allerlei aspecten van de producten en systemen van de Firma Herculan worden gedemonstreerd en gepresenteerd. Het betreft voor dit bezoek, vooral industriele systemen, met een vleugje decoratie, in de vorm van een chipsvlok en gekleurd zand. In een later stadium dit jaar, zullen de echte Decoratieve en Design producten aan bod komen.    

 

Cursiste tijdens een Floorreality PU Paint workshop

 

"Middelharnis" Zaterdag, 12 Januari 2013;  

DE NIEUWE FLOORREALITY

ATELIER/SHOWROOM IS EEN FEIT

   

                                                                 

         

Vandaag heeft Floorreality de hand kunnen leggen, op een ruimte, in het Authentieke oude industrie terrein, "Knorrenburg" in Middelharnis. De ruimte (een bovenverdieping), met een afmeting van 45 m2, zal onder verdeeld worden in een Atelier, Showroom en Kantoor. Beneden is een hal met toilet en douche. Dus de gasten die komen voor het showroom gedeelte of voor een workshop, zijn van alle gemakken voorzien.

Wordt vervolgd.................