WORKSHOPS - LEER PU PAINT SCHILDEREN EN MAAK UW EIGEN SCHILDERIJ

FLOORREALITY "WORKSHOPS"

Toch wel bijzonder, een schilderij aan de muur, van "gietvloeren materiaal". En nog door u zelf gemaakt ook. Floorreality organiseert, "PU Paint" workshop's, voor groepen, klein of groot. Of zelfs voor 1 persoon. Wellicht heeft u bij ons een gietvloer laten leggen. En wilt u, om het compleet te maken, ook een gietvloerschilderij aan de muur? Maar zonder een Floorreality op uw vloer, bent u uiteraard ook welkom. 

Wat kunnen wij voor u betekeken tijdens een workshop?; Een "Powerpoint" presentatie (film en foto's) vooraf, om u de technieken en ideen te laten zien voor wat de mogelijkheden zijn. Konstante begeleiding tijdens de workshop. Kant en klare sheets, van reeds gemaakte schilderijen, om door u te gebruiken. Zoals de saxofonist op de foto. Of, een idee uit eigen inspiratie. Koffie, thee en een licht warme lunch. 

De maat van het schilderij op watervaste en later niet kromtrekkende hout, gaan tot aan, 120 x 80 cm. En alles daaronder. Grote platen zijn speciaal op aanvraag. En wanneer de lagen zijn opgedroogt, komt het schilderij naar u toe.

BEL ONS VOOR MEER INFO, OF STUUR EEN MAIL.