FLOORREALITY WAND AFWERKINGEN

FLOORREALITY; "Tadelakt" en "Concrete Earth"

Muren en vloeren liggen in elkaars verlengde. Voor een meer natuurlijke vloer en wand uitstraling heeft Floorreality 2 cementeuze top producten in het pakket. De Marokaanse authentieke wand afwerking, de "Tadelakt". En als variant voor de wand en ook voor de vloer, de "Concrete Earth".

Vele eeuwen oud en nog steeds op de authentieke wijze aangebracht. De Tadelakt, de bijna meditatieve wijze van aanbrengen is een feest om te doen. Het door intensief handwerk aangebrachte Tadelakt is in vele kleuren verkrijgbaar.

De "Concrete Earth" is een zeer sterke cementeuze vloer en wand afwerking die leeft. Zeer sterk en dus daarom ook voor buiten toe te passen. Ook bijvoorbeeld de aanrechtbladen en tafelbladen ontkomen niet aan de Concrete Earth. Trek uw vloer naar uw aanrechtblad. Wij doen dit graag voor u.    

 de Authentieke Marokaanse Tadelakt stucklaag 

FLOORREALITY "TADELAKT"  STU

De orginele "Tadelakt" stucklaag, heeft uiteraard de enige echte Marokaanse authentieke uitstraling. Dit mooie product is geen verf maar een stucklaag. Deze wordt volgens de Marokaanse wijze aangebracht, zoals het in dat land al eeuwen plaats vind. En er is altijd wel een kleur die u bevalt. Want die keuze is groot.

 

 

 

 

 

 

 

 

FLOORREALITY "CONCRETE EARTH"   PAINT PPAINT 

Welke.