Showroom

Het Floorreality > Klant stappenplan met een nieuwe klant, bestaat uit 7 fases en begint bij het eerste kontakt. Een bezoek aan huis of aan onze showroom, tot en met de oplevering van ons gezamelijk project. Uw woning dus.  

 

De keuze is aan u als klant, om een showroom aan huis te krijgen, maar u bent ook welkom voor een afspraak in onze atelier/showroom, te Middelharnis. Hier kunt u over een gietvloer lopen en een keuze maken uit een aantal gietvloerdesigns, en de daarbij behorende kleurkeuzes. Er kan zelfs wat worden geexperimenteerd met kleuren, in het atelier gedeelte.  

 

Floorreality onderscheid zich graag in gietvloeren. Niet zelden na een bezoek van ons, heeft de klant een keuze gemaakt, die deze niet van te voren had verwacht. Buiten de reguliere gietvloer designs, die iedereen intussen kent, biedt Floorreality nog veel meer. Wij denken graag mee met de klant, in het bedenken van creaties op de vloer. En in sommige situaties kan de klant zelfs, tijdens de werkzaamheden, in de "werkkleren", om mee te doen. Het zal niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt.  

 

Floorreality "Color Choice"   

Het "Color Choice" progamma, ondersteund de klant om een keuze te maken in kleuren. U stuurt een mail van de ruimte(s) waar u denkt een gietdesign te willen. De vloer op deze foto kan Floorreality inkleuren met de kleuren waar u aan denkt. Keuze uit vele RAL kleuren. Met deze werkzijze, kunt u een redelijk beeld vormen, of bepaalde kleuren bij uw interieur passen. 

 

Floorreality "Color Choice" film