MORE DESIGNS - MEER PU & EP GIET & COATING DESIGNS

FLOORREALITY "AMAZING 3D"

Amazing!!!!, dat was het eerste wat eruit kwam, bij het aanschouwen van het leggen van dit gietdesign. Vanuit de diepte bruisen de effecten omhoof uit de laag en scharen zich netjes naast elkaar. Een lichte vorm van hamerslag in de top geeft het geheel een 3Demensionaal effect. Voor de verlegger een feest!,...telkens weer. In 10 tallen kleuren te bestellen.

  

 

FLOORREALITY "CONCRETE OCEAN" Nieuw Design!!!

Met trots kunnen wij de wereld verblijden met een nieuwe variant, op de reeds bestaande "betonlook". De betonlook staat al vele jaren als een huis, en heeft Floorreality ook in zijn pakket, onder de naam, "Concrete Reality". Wij presenteren u, de "Concrete Ocean". Bij de naam kunt u wellicht al het een en ander voorstellen. De wolkerige effecten zijn ook in de Ocean aanwezig, maar met een mystieker karakter. Verrassend is de diepte in de "Concrete Ocean". Dit vanwege de wijze van kleuren die Floorreality zelf heeft ontwikkeld. Een fantastische bijkomstigheid is, dat de "Concrete Ocean"  ook te bestellen is Glans afwerking. Wij bij Floorreality geven de "Concrete Ocean"  een mooie toekomst. Aan ons zal het niet liggen.

Binnekort in dit Theater. 

 

FLOORREALITY "TOP COAT"

Wat je met een roller allemaal niet kan doen?

Om allerlei redenen kan er gekozen worden, voor een "Top Coating" design. Laagdikte, snelheid of budget. Dat wil niet zeggen dat er niets leuks overblijft. De mogelijkheden met een gietmateriaal zijn weliswaar groter. Maar met een gezamelijke creatieve denkwijze, is er veel te bereiken. Kleurstellingen, applicaties, strakke lijnenspel, allemaal te combineren met veel moois. Of onze bijzondere coating design, de "FR Craguele' (zie foto). Genoeg keuze dus.

 

FLOORREALITY "SPARKLING SENSATION"

De flakes zijn oorspronkelijk uit de cosmetica industrie. Maar worden ook toegepast in vele andere producten. Dus het werd tijd om dit glinsterend moois in de vloer te verwerken. Eerlijk is eerlijk, hele woningen krijgen wij nooit in opdracht. Wij zien het ook meer als een "Detail Design". (Alhoewel mat afgelakt de effecten flink wegzakken, en daarom wel grootschaliger toe te passen, voor de durvals). Toiletten, badkamers, keukens of een kinderslaapkamer. Een prinsessenvloer, of een flitsend vette discovloer.

Bijna alle kleuren zijn te verkrijgen. Metaal en/Aluminium flakes in vele kleuren. Maar ook holografisch. Deze laatste, neemt vele kleuren aan en veranderen van kleur, wanneer u zich beweegt. Doe is gek!!!!!!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLOORREALITY "FR OUTDOOR"

De Epoxy siergrindvloeren, zijn al 10tallen jaren bekend. In auto showrooms kwamen deze veel voor. Maar na verloop van tijd, werden de steen tapijten ook steeds meer in de prive sfeer toegepast. De grote hoos is intussen wel voorbij. Zeker na de introductie van de PU gietvloer designs. Maar!!!, er zijn weer enkele ontwikkelingen in het grind. De kiezelsteen met een grote van ca. 12 mm, en zelfs meer, deed zijn intrede. Deze kiezel maat, gaf een wat meer robuuste outdoor achtige uitstraling aan uw vloer, waardoor er weer mogelijkheden kwamen. Floorreality ging verder en dacht niet alleen horizontaal,...maar ook verticaal. De zware kiezels zijn verticaal uiteraard niet aan te brengen. Maar prevab op maat gemaakt en dan horizontaal verwerken, kunnen watervaste houten platen, met een hard geworden laag kiezels, rechtop en op hun plaats worden gezet. Waterdicht en onverwoestbaar. En goed te reinigen en dus uiterst geschikt voor een ruige badkamerwand. Rondom een bad, maar ook als wand, van vloer tot plafond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

FLOORREALITY "INDUSTRIE"

Het industrie gedeelte, raakt door alle design geweld, op deze site te zien, wellicht wat onder gesneeuwd. Maar misschien wel de grootste ervaring, ieder geval de langste, heeft Floorreality toch in dit segment. De mogelijkheden voor design met kunststof producten, begonnen circa een jaar of 10 terug. De 20 jaar daarvoor was het vooral allerlei industriele afwerkingen. En die kennis wordt nog veel door Floorreality in de praktijk toegepast. Er is geen segment waar geen ervaring mee is. Een greep; Coating systemen voor allerlei industie. Foto 1. Electrisch geleidende vloeren. voor onder andere ziekenhuizen; Foto 2. Voedsel industrie; Foto 3. Laboratorium vloeren; Foto 4. Dranken industrie; Foto 5. Allerlei zware industieen; Foto 6.