Showroom

Het Floorreality > Klant stappenplan met een nieuwe klant, bestaat uit 7 fases en begint bij het eerste kontakt. Een bezoek aan huis of aan onze showroom, tot en met de oplevering van ons gezamelijk project. Uw woning dus.  

 

De keuze is aan u als klant, om een showroom aan huis te krijgen, maar u bent ook welkom voor een afspraak in onze atelier/showroom, te Middelharnis. Hier kunt u over een gietvloer lopen en een keuze maken uit een aantal gietvloerdesigns, en de daarbij behorende kleurkeuzes. Er kan zelfs wat worden geexperimenteerd met kleuren, in het atelier gedeelte.  

 

Floorreality onderscheid zich graag in gietvloeren. Niet zelden na een bezoek van ons, heeft de klant een keuze gemaakt, die deze niet van te voren had verwacht. Buiten de reguliere gietvloer designs, die iedereen intussen kent, biedt Floorreality nog veel meer. Wij denken graag mee met de klant, in het bedenken van creaties op de vloer. En in sommige situaties kan de klant zelfs, tijdens de werkzaamheden, in de "werkkleren", om mee te doen. Het zal niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt.  

 

Floorreality "Color Choice"   

Het "Color Choice" progamma, ondersteund de klant om een keuze te maken in kleuren. U stuurt een mail van de ruimte(s) waar u denkt een gietdesign te willen. De vloer op deze foto kan Floorreality inkleuren met de kleuren waar u aan denkt. Keuze uit vele RAL kleuren. Met deze werkzijze, kunt u een redelijk beeld vormen, of bepaalde kleuren bij uw interieur passen. 

 

Floorreality "Color Choice" film

 

 

 

Offerte/Opdracht

Om een offerte/opdracht bevestiging voor u als klant te kunnen maken, zijn er verschillende gegevens nodig van het project. In eerste instantie de vierkante meters. Eventuele overgangen, die met aluminium strippen moeten worden voorzien. Eventuele gebreken in de vloer, zoals gaten en scheuren. Wanneer aan de orde, in hoeveel fases de gietvloer dient te worden gelegd.Worden de kieren/openingen tussen eventuele muurplint en vloer door ons dichtgekit?, zodat er een vloeiend geheel onstaat. Dit zijn eventuele details, die aan bod zouden kunnen komen, tijdens het eerste gesprek in de showroom. Zijn er twijfels bij ons, over de aard en omvang van de eventuele gebreken, dan zal er een bezoek/inspectie plaatsvinden. 1 of meerdere van de bovenstaande situaties, in combinatie met de keuze van het design, vormt de uiteindelijke offerte/opdrachtbevestiging. Wij hopen natuurlijk dat u zich kunt vinden in ons aanbod. En zien de getekende offerte graag tegemoet.

Goed om te weten!!,.....ca. 2 weken voorafgaand aan de werkzaamheden, zal er nog een laatste inspectie plaatsvinden. De kleur(en) van het gekozen design, kunnen 2 weken voorafgaand aan de start van de werkzaamheden, nog worden verandert in bijna elke andere kleur. De betaling periode, gaat 2 weken voorafgaand aan de werkzaamheden in. Dan wordt het materiaal besteld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planning

Een planning maken voor de aanbrengen van de gietvloer is belangrijk en tegelijkertijd niet altijd eenvoudig. Bij een nieuwbouwhuis, is de voortgang en dus de oplevering van de aannemer van belang. Door allerlei invloeden kan dat nog wel eens veranderen. Voor een bestaande situatie, wordt de vloer een aantal dagen in beslag genomen en dus tijdelijk onbewoonbaar. Bepaalde zaken dienen van beide kanten te worden geregeld. Dus een duidelijke planning, spreekt voor zich.

Ten eerste en van belang voor een goede en verantwoorde wijze van aanbrengen van de gietvloer, zijn wij bij voorkeur, 1 van de laatste, die enige vorm van werkzaamheden verrichten. Na de stuckadoor, na de schilder en timmerman. Voor onze werkzaamheden geld, dat wanneer de muren en houtwerk geschildert zijn, er een schoner klimaat voor ons ontstaat, waardoor er zo min mogelijk vuil meer aanwezig is, die tijdens onze werkzaamheden in 1 van de lagen zouden kunnen komen. De schoner de beter. Goed om te weten!!,...tijdens het aanbrengen van de vloer, is het huis verboden terrein voor ieder.

Soms wordt er na onze werkzaamheden nog een keuken geplaatst. Dit vormt geen probleem. Zij het na een aantal dagen, en dat de gietvloer is afgedekt met stuckloop. Dit ter bescherming.

Hierna?,....is het feest. Dan kunt u uw woning inrichten.

 

De 5 fases van de vloer. En nadat de vloer gereed is?,...een tevreden klant.

All White Project in Driel; 200 m2 "One Color Reality"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspectie Project

Een aantal weken voorafgaand aan de start van de werkzaamheden, wordt er nog een laatste inspectie gedaan door Floorreality. Tijdens de inspectie wordt gekeken, of de vloer voldoet aan de eisen, die een gietvloer nodig heeft, om aan te kunnen brengen. U kunt bij deze denken aan het meten van het vochtpercentage, in de ondervloer en de omgeving waar wordt gewerkt. Zijn er intussen nog beschadigingen of zaken verandert. Tevens wordt het vloeroppervlak wordt nog 1 keer nagemeten. Dit, om niet voor verrassingen te komen te staan tijdens de uitvoering. Het gebeurt wel eens dat een opdrachtgever, om welke redenen dan ook, een verkeerde hoeveelheid vierkante meters opgeeft. Die verantwoording kan dan beter bij ons liggen.   

Tijdens deze inspectie wordt ook overlegd, of de gekozen kleuren nog actueel zijn. Na de inspectie wordt het materiaal besteld. Eenmaal besteld, staat het vast, en kunt u niet meer terug. Ook de startdatum en tijdstip van arriveren wordt doorgenomen. Ook kunt u vast voor u zelf een keuze maken, en ons tijdens de inspectie mededelen, of u elke dag aanwezig wilt zijn, om de deur open te doen. Of dat u het vertrouwen in ons heeft om een sleutel af te geven voor de gehele periode van de werkzaamheden. Voor ons is het feitelijk geen probleem welke van de 2 keuzes u kiest. Onze voorkeur gaat wel uit, naar een sleutel in ons bezit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Youtube

Prijsaanvraag